DEU

|

FRA

|

ENG

|

CAS
AENC
Jornada de portes obertes de l’Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú
26, 27 i 28 de setembre de 2014

Text breu i explicatiu de l’activitat. Espai per a explicar l’activitat que presenta l’Estació Nàutica. Text breu i explicatiu de l’activitat. Espai per a explicar l’activitat que presenta l’Estació Nàutica.

Text breu i explicatiu de l’activitat. Text breu i explicatiu de l’activitat. Espai per a explicar l’activitat que presenta l’Estació Nàutica.

Text breu i explicatiu de l’activitat. Espai per a explicar l’activitat que presenta l’Estació Nàutica. Text breu i explicatiu de l’activitat. Espai per a explicar l’activitat que presenta l’Estació Nàutica. Text breu i explicatiu de l’activitat.

Pirates i corsaris a les illes Medes
L’Estartit
26, 27 i 28 de setembre de 2014

Text breu i explicatiu de l’activitat. Espai per a explicar l’activitat que presenta l’Estació Nàutica.

Text breu i explicatiu de l’activitat. Espai per a explicar l’activitat que presenta l’Estació Nàutica. Text breu i explicatiu de l’activitat. Text breu i explicatiu de l’activitat. Espai per a explicar l’activitat que presenta l’Estació Nàutica. Text breu i explicatiu de l’activitat. Espai per a explicar l’activitat que presenta l’Estació Nàutica.

Text breu i explicatiu de l’activitat. Espai per a explicar l’activitat que presenta l’Estació Nàutica. Text breu i explicatiu de l’activitat.

TEL: (+34) 930 011 611
info@encatalunya.cat
Càmping La Corona
Mas Clariana s/n
43850 Cambrils
info@encatalunya.cat
930 011 611